Den Země

6. 3. 2018

Nadace podpořila oslavy Dne Země v ZOO Liberec. V tomto roce jsme darovali ZOO Liberec 110.000 Kč, aby mohli vybudovat nový stánek na jedno z nejoblíbenějších míst, tam kde jsou sloni. Stánek byl pojmenován jak jinak než „U slona“ a slavnostně jsme jej spolu s lidmi ze ZOO otevřeli.

Přispěli jsem tak další částkou v naší dlouhodobé spolupráci se ZOO Liberec. Ceníme si úsilí a nadšení všech, kteří se snaží tuto krásnou a jedinečnou zoologickou zahradu zlepšovat a zkrášlovat. Spojuje nás se ZOO Liberec nejen místo a touha zlepšit život v tomto regionu, ale i snaha pokračovat v tradici, kterou oba máme. Jak tu zoologickou tak tu sklářskou.

ZOO Liberec bylo první zoologickou zahradou v této republice a prvním zvířetem, který mohli lidé obdivovat a bylo v té době velkým lákadlem byl SLON. Dnes jsou to dvě slonice Rání a Balu.

Proto i nadále pokračujeme v podpoře přestavby slonince v moderní pavilon. Za dobu naší spolupráce jsme ZOO Liberec pomohli částkou 2.000.000 Kč.

Na podporu slonů jsme vyhlásili i veřejnou sbírku Křišťálové tvoření pomáhá a můžete u vchodu do ZOO přispět částkou 50,- Kč.

Děkujeme vám.